Receptes

Turró casolà de nous

30 min

Temps

5 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Turró casolà de nous

Ingredients

  • 200 g d’ametlla molta Borges
  • 200 g de sucre de llustre
  • 120 g de nous de Califòrnia amb closca
  • 120 g de nata líquida per muntar
Harina de almendras - Borges

Farina d’ametlles

Nous amb closca, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Obrir les nous de la closca i triturar-les de manera que els trossos quedin a la vista en el turró. Mesclales amb les ametlles i reservales. 

  2. Pas 2

    En un cassó, escalfa la nata juntament amb el sucre de llustre durant 10 minuts a foc mig-fort, remenant constantment. La mescla s’ha de reduir a la meitat del seu volum inicial. 

  3. Pas 3

    Afegeix-hi la mescla de nous i ametlles moltes i remena-ho fins que es formi una pasta densa. 

  4. Pas 4

    Reparteix la pasta en motlles i aplana-la amb una espàtula de cuina. Tapa els motlles amb paper de forn i deixa assecar el torró un parell de dies abans de desemmotllarlo. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later