Receptes

Escabetx casolà

30 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Escabetx casolà

Una refrescant i fàcil recepta d’escabetx casolà, perfecta com a guarnició, genial amb qualsevol menjar.

Ingredients

  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 50 ml de vi blanc sec
  • 3 grans d’all
  • 2 fulles de llorer
  • 50 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
  • 50 ml de vi blanc sec
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre
  • Una pastanaga
  • Pell de llimona, llima i taronja

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Escalfa l’oli d’oliva verge extra en un cassó a foc mitjà i daura-hi els alls durant uns minuts. 

  2. Pas 2

    Retira els alls i tira-hi el llorer, la sal i el pebre. Si vols personalitzar el teu escabetx, en aquest punt hi pots afegir alguna hortalissa al gust, en aquest cas pastanaga. 

  3. Pas 3

    Aboca-hi el vinagre balsàmic i el vi i cuina-ho tot junt, tapat, a foc mitjà-baix durant 25 minuts. També la pell de llimona, llima i taronja. 

  4. Pas 4

    Conserva l’escabetx a la nevera i afegeix-lo a l’aliment que desitgis. Queda bé amb pollastre, sardines, musclos… 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later