Prepara’t per al millor menjar reconfortant amb un toc especial.
Receptes
Rotlle de gall dindi
Ingredients
- 1 ceba
- 100 g de cansalada viada
- 100 g de fruita dessecada variada Borges
- 60 g de festucs sense closca Borges Pizarro
- 60 g de nous sense closca Borges Pizarro
- 60 g d’ametlles sense closca Borges Pizarro
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 pit de gall dindi desossat
- 50 ml de vi blanc
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Daura la ceba en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi la cansalada viada tallada a trossos. Cuina-la breument i incorpora-hi els fruits secs i la fruita dessecada. Salpebre-ho.
-
Pas 2
Aplana el pit de gall dindi (compra’l obert per no haver-lo d’obrir a casa) i farceix-lo amb la mescla de fruits secs, fruita dessecada i cansalada viada. Enrotlla’l amb compte i lliga’l amb un cordill fi perquè no s’obri.
-
Pas 3
Daura el pit de gall dindi en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra ben calent.
-
Pas 4
Posa’l en una safata per al forn, rega’l amb el vi blanc i fes-lo al forn durant 45-55 minuts a 180 ºC, fins que sigui del tot cuit i daurat.