Prova aquesta recepta: molt fàcil de preparar, boníssima i súper refrescant. La tindràs llesta en només 3 passos!
Receptes
Amanida de pasta freda
Ingredients
- 350 g de fusilli
- 4 ous durs
- 100 g de cirerols
- 150 g de salmó fumat
- 1 alvocat madur
- Unes fulles d’alfàbrega fresca
Per a la vinagreta
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 25 ml de vinagre balsàmic de mòdena Borges
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant. Refreda-la a la nevera.
-
Pas 2
Talla els ous a seccions, els cirerols per la meitat, el salmó a tires i l’alvocat a làmines. Afegeix-ho tot a la pasta.
-
Pas 3
Prepara la vinagreta afegint l’oli d’oliva verge extra Borges i el vinagre balsàmic de mòdena Borges i mesclant bé tots els ingredients. Aboca-la damunt de la pasta i serveix l’amanida ben freda, amb unes fulles d’alfàbrega per sobre.
-
T’agradaria provar més receptes refrescants? Prova aquesta Amanida de pasta amb sardines i vinagreta d’oli d’oliva intens