Receptes

Amanida “caprese” original

10 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Ensalada caprese

Personalitzar l’amanida caprese és una temptació a la que cal rendir-se sempre.
Amb nous i vinagreta mediterrània està impressionant.

Ingredients

  • 200 g de mozzarella
  • 4 tomàquets mitjans
  • 50 g d’alfàbrega
  • 50 g de nous picades Borgss
  • 50 ml de vinagreta mediterrània Delissimo’s Borges
  • Un toc de sal

Vinagreta mediterrània

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Renta els tomàquets, asseca’ls bé i talla’ls en forma de mitges llunes. Talla la
    mozzarella a rodanxes.

  2. Pas 2

    En una safata, disposa una rodanxa de tomàquet i després una de mozzarella, i així
    successivament fins que formin una línia. Col·loca al damunt unes fulles d’alfàbrega
    fresca, ben netes i seques.

  3. Pas 3

    Posa la vinagreta mediterrània en un bol i afegeix-hi les nous picades i un pessic de
    sal. Remena fins que quedi tot ben integrat i tira amb cura la vinagreta damunt de
    l’amanida caprese.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later