Receptes

Amanida d’espinacs original

10 min

Temps

4 persones

Racions

FĂ cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

ValoraciĂł

Borges - Ensalada de espinacas

FacilĂ­ssima i ultranutritiva!

Ingredients

  • 400 g d’espinacs
  • 2 pomes
  • 2 pits de pollastre
  • 80 g de formatge gorgonzola
  • 50 g de nous Borges
  • 50 g de panses Borges

Per a la vinagreta:

  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de vinagre balsĂ mic de MĂČdena Borges
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de mostassa
  • Un pessic de pebre negre

Nous en gra, origen CalifĂČrnia

Panses de temporada

Oli verge extra

vinagre balsĂ mic de mĂČdena

Vinagre balsĂ mic de MĂČdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla els pits a dauets i cuina’ls a la planxa amb un rajolí d’oli de oliva verge extra Borges ben calent. Salpebre-ho i reserva-ho.

  2. Pas 2

    Renta i asseca bĂ© els espinacs i col·loca’ls en una plata per a amanides. Afegeix-hi les pomes, pelades i tallades a tires fines o bĂ© a la juliana. Posa-hi el pollastre, les panses i les nous Borges (les pots triturar, si ho prefereixes) i, per acabar, el gorgonzola esmicolat.

  3. Pas 3

    Per a la vinagreta, mescla bĂ© oli d’oliva verge extra Borges, el vinagre balsĂ mic de MĂČdena Borges, el pebre, la sal i la mostassa. Tira la vinagreta a la amanida i remena perquĂš els sabors s’integrin.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later