Piquem el salmó amb un ganivet. Piquem la ceba i les tàperes i les barregem amb el salmó.
Receptes
Tàrtar de Salmó
Ingredients
- 400 g de salmó net de pell i espines
- Mitjana ceba tendra
- Un grapadet de tàperes
- Un raig de salsa de soja
- Una cullerada de mostassa antiga
- 1 mica de pasta de wasabi
- Unes gotes de suc de llimona
- Cebollí fresc
- Una rovell d'ou
- Oli d'oliva verge extra Borges
- Sèsam torrat
- Un rajolí de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Afegim la salsa de soja, les gotes de llimona, la mostassa, la pasta de wasabi, un rajolí de vinagre i un raig d’oli. Deixem macerar, ben tapat, durant una hora.
-
Pas 3
En un plat posem una bona porció de tàrtar de salmó i col·loquem damunt un rovell d’ou i vam acabar amb un pessic de llavors de sèsam.