La recepta perfecta pel dia de San Valentí!
Receptes
Mousse de xocolata amb maduixes
Ingredients
Per la mousse
- 100 g de xocolata especial per a postres
- 3 cullerades soperes de beguda d’avellana Borges Natura
- 20 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 2 ous
- 50 g de sucre llustre
- 1 culleradeta de cacau en pols
- Un grapat de nous, ametlles laminades 'En tu cocina' Borges i avellanes Borges picades
Per a les maduixes macerades
- 12 maduixes mitjanes
- 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 1 cullerada de sucre
- Unes fulles de menta
Pas a pas
-
Pas 1
Renta les maduixes, talla-les a rodanxes fines i posa-les en un bol juntament amb la menta picada ben fina, el vinagre balsàmic i el sucre. Deixa-les macerar a la nevera una hora com a mínim; per aconseguir un sabor més intens, prepara-les la nit abans.
-
Pas 2
Desfés la xocolata juntament amb la beguda d’avellana al bany maria o al microones. Un copa llesta, tira-hi l’oli d’oliva verge extra i remena-ho perquè aquest s’integri del tot.
-
Pas 3
En un bol, mescla els rovells d’ou amb el sucre fins a aconseguir una massa homogènia. Afegeix-hi la xocolata desfeta i el cacau en pols i remena-ho de nou.
-
Pas 4
Munta les clares a punt de neu i incorpora-les a la mescla , tot integrant-les amb moviments circulars.
-
Pas 5
Serveix la mousse en una tassa transparent i amb una cullerada de maduixes pel damunt. Completa aquestes postres amb un grapat de fruites de closca picades.