En un bol, mescla els espinacs, els ravenets i la poma tallats a rodanxes, el formatge blau esmicolat, la fruita seca (llevat dels pinyons), les cireres, els crostons de pa i les llavors de sèsam.
Receptes
Amanida fàcil d’espinacs, cireres i formatge blau
Ingredients
- 500 g d’espinacs
- 1 poma
- 2 ravenets
- 100 g de gorgonzola (o qualsevol altre formatge blau)
- 40 g de nous Borges picades
- 40 g d’ametlles Borges picades
- 40 g de pinyons Borges
- Un grapat de llavors de sèsam
- Un grapadet de cireres
- 80 g de crostons de pa
Per a la vinagreta
- 2 cullerada soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 culleradeta de mel
- 1 culleradeta de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Torra els pinyons a la paella, deixa’ls refredar i afegeix-los a l’amanida.
-
Pas 3
En un altre recipient, mescla la mel, l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic. Quan tinguis la vinagreta, tira-la a l’amanida amb una mica de sal i remena bé. Si queda massa seca pel teu gust, pots preparar més vinagreta respectant sempre les proporcions.