Sana, bona i fàcil de preparar.
Receptes
Crema de pastanaga i taronja
Ingredients
- 400 g de pastanagues
- 500 ml d'aigua
- 100 ml de suc de taronja natural
- 150 ml de beguda vegetal Borges Natura
- Dos escalunyes (cebes)
- 50 g d'oli d'oliva verge extra Borges
- Un rajolí de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Sofregeix la ceba fins que quedi daurada, afegeix la pastanaga i ofegar. Quan les verdures estiguin toves, afegeix l’aigua, preferiblement tèbia (pots utilitzar brou vegetal, però no cal).
-
Pas 2
Cou durant 15 minuts, deixa refredar i tritura fins a obtenir una crema sense grumolls.
-
Pas 3
Incorpora el suc de taronja i la beguda vegetal, sal pebre, remou bé i serveix amb un rajolí de vinagre de Mòdena i un parell de fulles d’alfàbrega.