Presentarem les sardines amb una salsa de romesco i un toc de cibulet o julivert.Presentarem les sardines amb una salsa de romesco i un toc de cibulet o julivert.
Receptes
Sardines amb romesco
Ingredients
- 24 sardines
- 1 llimona
- Alls
- Oli Borgefrit
- Farina
- Ous
- Sal
Salsa romesco:
- 100gr Ametlles Torrades Borges
- 100gr Avellanes Torrades Borges
- 1 cabeça d'alls
- 1 ceba tendre
- 5 nyores o 2 pebrots xoricers
- 2 tomaquets madurs
- 1 vas d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
- Sal
- Pebre
- 1/2 vaso de Vinagre de Vi Borges
- 1 llesca de pa torrat
Pas a pas
-
Pas 1
Netegem les sardines i traiem el cap i espines, deixant-les obertes i posades a marinar amb la llimona i els alls durant 2 hores a la nevera.
Passat aquest temps arrebossarem les sardines amb l’ou i la farina, i les posarem a fregir. -
Trucs:
Les sardines són un producte típic de la mediterrània que protegeix la salut cardiovascular. La salsa romesco d’acompanyament assegura una mediterraenització completa, ja que conté tomàquet, all, pa, ametlles, avellanes … el què ens dóna la terra.
Chef: Josep Maria Luque · 8cadires.com