Receptes

Deliciosa amanida de llenties vegetariana

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ensalada de lentejas vegetariana

Ingredients

  • 320 g de llenties cuites
  • ½ pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • ½ ceba morada
  • 1 cogombre
  • 2 tomàquets ben madurs
  • 1 pastanaga

Per a la vinagreta

  • 80 ml d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 25 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Un polsim de mostassa
  • Un polsim de pebre

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa les llenties en un bol. Si les has comprat ja cuites, no oblidis esbandir-les en aigua freda abundant i escórrer-les bé.

  2. Pas 2

    Pica els pebrots, la ceba, el cogombre, els tomàquets i la pastanaga en daus ben petits i afegeix-los a les llenties. Remou bé perquè els ingredients s’integrin.

  3. Pas 3

    Per a la vinagreta, barreja l’oli d’oliva verge extra amb el vinagre balsàmic i el suc de llimona, a més de les espècies. Incorpora la vinagreta a l’amanida de llenties i remou una altra vegada. Afegeix sal i torna a barrejar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later