Posem els enciams en un bol amb la Vinagreta de Fruits Secs, sal i una mica d’oli. Amb les mans impregnem tot per igual.
Posem l’amanida al plat.
Torrem els pinyons i els posem per sobre de l’amanida amb els tomàquets cherry.
Receptes
Amanida amb vinagreta de fruits
Ingredients
- 1 bossa d'enciams variats
- Tomàquets tipus "cherry"
- 1 bossa de Pinyons Pelats Borges
- Vinagreta de Fruits Secs Borges
- Sal
- Oli Verge Extra Picual Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Trucs:
Encara que sigui ja un plat mediterrani, al posar els fruits secs, (en aquest cas pinyons), alliberem uns sabors contrastats amb el suau gust dels enciams i el tomàquet. Les propietats nutricionals dels pinyons ens protegeixen de l’arteriosclerosi i ajuden a reduir els nivells de colesterol i trigligènics del nostre cos.
Chef: Josep Maria Luque · 8cadires.com