Blog

Les millors vinagretes per a la teva amanida

20 Març 2023

Les millors vinagretes per a la teva amanida

Fans de les amanides, aquí teniu unes quantes idees de vinagretes originals i boníssimes per donar un toc diferent als vostres plats. 

Suau i dolça  Mescla 50 ml doli doliva verge extra, 20 ml de vinagre balsàmic, una cullerada de mel, sal i pebre. Queda estupenda amb amanides que porten poma, ja que lacidesa d’aquesta fruita contrasta amb la suavitat de la mel. 

Saludable i energètica  La fruita seca aporta sabor, swing i nutrients a més no poder. Mescla 25 g de nous picades, 25 g dametlles, dos cullerades de vinagre balsàmic i sis doli doliva verge extra. Afegeix-hi sal, pebre i una mica de romaní i la tindràs llesta! És genial per a amanides verdes amb tomàquet, enciam, pebrot, espàrrecs, etc. 

La més exòtica  Combina tres parts doli doliva verge extra, una de vinagre balsàmic, sal, pebre i coriandre fresc ben picat. És ideal per donar sabor a les amanides de pasta, quinoa o arròs. Per als haters del coriandre: julivert! 

Oh là là!  Aquesta vinagreta típica de França és perfecta per a amanides amb verdures. Oli doliva verge extra, vinagre de vi blanc, escalunya picada, mostassa de Dijon i pebre negre acabat de moldre. Una meravella per a qualsevol ocasió! 

Entrades relacionades

Blog
MODENITZA'T

MODENITZA’T: Descobreix les nostres novetats

Blog
El gelat perfecte porta crema balsàmica

El gelat perfecte porta crema balsàmica

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later