Blog

Les millors vinagretes per a la teva amanida

20 Març 2023

Les millors vinagretes per a la teva amanida

Fans de les amanides, aquí teniu unes quantes idees de vinagretes originals i boníssimes per donar un toc diferent als vostres plats. 

Suau i dolça  Mescla 50 ml doli doliva verge extra, 20 ml de vinagre balsàmic, una cullerada de mel, sal i pebre. Queda estupenda amb amanides que porten poma, ja que lacidesa d’aquesta fruita contrasta amb la suavitat de la mel. 

Saludable i energètica  La fruita seca aporta sabor, swing i nutrients a més no poder. Mescla 25 g de nous picades, 25 g dametlles, dos cullerades de vinagre balsàmic i sis doli doliva verge extra. Afegeix-hi sal, pebre i una mica de romaní i la tindràs llesta! És genial per a amanides verdes amb tomàquet, enciam, pebrot, espàrrecs, etc. 

La més exòtica  Combina tres parts doli doliva verge extra, una de vinagre balsàmic, sal, pebre i coriandre fresc ben picat. És ideal per donar sabor a les amanides de pasta, quinoa o arròs. Per als haters del coriandre: julivert! 

Oh là là!  Aquesta vinagreta típica de França és perfecta per a amanides amb verdures. Oli doliva verge extra, vinagre de vi blanc, escalunya picada, mostassa de Dijon i pebre negre acabat de moldre. Una meravella per a qualsevol ocasió! 

Entrades relacionades

Blog
Per què serveix el vinagre de poma?

Per què serveix el vinagre de poma?

Blog
beneficios vinagre de manzana

Els beneficis del vinagre sense filtrar de poma

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later