Blog

Idees i receptes per cuinar en família

19 Desembre 2016

Una tarda de pluja, un berenar divertit, un diumenge diferent… aprofita aquests moments en què tota la família és a casa per proposar un pla de davantal que us faci compartir moments irrepetibles. No només se us passarà el temps volant sinó que a més els més petits aprendran i es divertiran alhora.

Com et dèiem en aquesta recepta de quesadilles de carbassa, gall dindi i formatge, pots designar encarregats de cada ingredient i convertir-ho en un joc que farà que siguin responsables de la seva part i estiguin atents i no es descontrolin per la cuina.

Amb les mans netes, els davantals posats i els cabells recollits, deixa’ls que s’embrutin, que s’empastifin, que amassin amb les mans, que provin i descobreixin textures. Que esmicolin quicos com en aquesta recepta de makis d’enciam i salmó o que empolsimin de sucre aquest pa de pessic de iogurt al microones.

Aquí tens moltes altres receptes per fer en família, algunes també amb microones, com un llenguado deliciós o un pastís de formatge. Sense foc podem preparar un munt de receptes com, per exemple, aquestes idees de postres: cake pops, mug cakes, mousse, natilles, batuts i smoothies.

Si hi ha una cosa que els agrada especialment als nens a la cuina és preparar postres i dolços. Fes volar la imaginació i que ells imaginin també! Si des de petits n’aprenen, segur que no faran casa de la rebosteria industrial, que és tan poc beneficiosa. Què et semblen un panellets, galetes de gingebre o un deliciós pastís de llimona i fresons?

I com que potser el peix és el que menys els ve de gust quan seuen a taula, acabem amb un parell de receptes divertides perquè es s’hi facin i descobreixin maneres de preparar-lo ben divertides, com aquests bunyols de bacallà o aquests originals rotllets de llenguado amb nous i pesto.

Entrades relacionades

Blog
Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Com reconèixer una bona crema balsàmica?

Blog
Tres sopars estiuencs i saludables.

Tres sopars estiuencs, saludables i fàcils

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later