Personalitzar l’amanida caprese és una temptació a la que cal rendir-se sempre.
Amb nous i vinagreta mediterrània està impressionant.
Receptes
Amanida “caprese” original
Ingredients
- 200 g de mozzarella
- 4 tomàquets mitjans
- 50 g d’alfàbrega
- 50 g de nous picades Borgss
- 50 ml de vinagreta mediterrània Delissimo’s Borges
- Un toc de sal
Pas a pas
-
Pas 1
Renta els tomàquets, asseca’ls bé i talla’ls en forma de mitges llunes. Talla la
mozzarella a rodanxes. -
Pas 2
En una safata, disposa una rodanxa de tomàquet i després una de mozzarella, i així
successivament fins que formin una línia. Col·loca al damunt unes fulles d’alfàbrega
fresca, ben netes i seques. -
Pas 3
Posa la vinagreta mediterrània en un bol i afegeix-hi les nous picades i un pessic de
sal. Remena fins que quedi tot ben integrat i tira amb cura la vinagreta damunt de
l’amanida caprese.