Receptes

Amanida de pasta freda

45 min

Temps

4 persones

Racions

Fácil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de pasta freda

Prova aquesta recepta: molt fàcil de preparar, boníssima i súper refrescant. La tindràs llesta en només 3 passos!

Ingredients

  • 350 g de fusilli
  • 4 ous durs
  • 100 g de cirerols
  • 150 g de salmó fumat
  • 1 alvocat madur
  • Unes fulles d’alfàbrega fresca

Per a la vinagreta

  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 25 ml de vinagre balsàmic de mòdena Borges
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • Sal i pebre

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou la pasta seguint les instruccions del fabricant. Refreda-la a la nevera.

  2. Pas 2

    Talla els ous a seccions, els cirerols per la meitat, el salmó a tires i l’alvocat a làmines. Afegeix-ho tot a la pasta.

  3. Pas 3

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later