Receptes

Amanida d’espinacs i alvocat

10 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ensalada de espinacas y aguacate

Ingredients

  • 180 g d’espinacs baby
  • 1 alvocat madur
  • 100 g de formatge feta
  • ½ poma verda gran
  • 30 g de nous Borges Pizarro
  • 30 g d’ametlles Borges Pizarro
  • 30 g de pinyons Borges
  • Un pessic de coriandre fresc

Per a la vinagreta

  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 15 ml de vinagre de poma Borges
  • Una cullerada de suc de llima
  • Sal i pebre

Vinagre de sidra de poma

Oli verge extra

Nou en gra Pizarro

Pinyons

Ametlla marcona Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa en un bol els espinacs juntament amb lalvocat i el formatge feta, tallats a daus, i la poma tallada a làmines. 

  2. Pas 2

    En una paella ben calenta i sense oli, daura les nous i les ametlles (prèviament picades) amb els pinyons. Incorpora la fruita seca a lamanida i afegeix-hi una mica de coriandre fresc. 

  3. Pas 3

    Per preparar la vinagreta, mescla loli doliva verge extra, el vinagre de poma, el suc de llima, la sal i el pebre. 

  4. Pas 4

    Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i remena-la perquè cobreixi del tot els ingredients. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later