Recipes

Amanida d’espinacs original

10 min

Time

4 persons

Servings

FĂ cil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Ensalada de espinacas

FacilĂ­ssima i ultranutritiva!

Ingredients

  • 400 g d’espinacs
  • 2 pomes
  • 2 pits de pollastre
  • 80 g de formatge gorgonzola
  • 50 g de nous Borges
  • 50 g de panses Borges

Per a la vinagreta:

  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de vinagre balsĂ mic de MĂČdena Borges
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de mostassa
  • Un pessic de pebre negre

Nous en gra, origen CalifĂČrnia

Panses de temporada

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsĂ mic de mĂČdena

Vinagre balsĂ mic de MĂČdena

Step by step

  1. Step 1

    Talla els pits a dauets i cuina’ls a la planxa amb un rajolí d’oli de oliva verge extra Borges ben calent. Salpebre-ho i reserva-ho.

  2. Step 2

    Renta i asseca bĂ© els espinacs i col·loca’ls en una plata per a amanides. Afegeix-hi les pomes, pelades i tallades a tires fines o bĂ© a la juliana. Posa-hi el pollastre, les panses i les nous Borges (les pots triturar, si ho prefereixes) i, per acabar, el gorgonzola esmicolat.

  3. Step 3

    Per a la vinagreta, mescla bĂ© oli d’oliva verge extra Borges, el vinagre balsĂ mic de MĂČdena Borges, el pebre, la sal i la mostassa. Tira la vinagreta a la amanida i remena perquĂš els sabors s’integrin.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later