FacilĂssima i ultranutritiva!
Receptes
Amanida d’espinacs original
Ingredients
- 400 g dâespinacs
- 2 pomes
- 2 pits de pollastre
- 80 g de formatge gorgonzola
- 50 g de nous Borges
- 50 g de panses Borges
Per a la vinagreta:
- 3 cullerades soperes dâoli dâoliva verge extra Borges
- 1 cullerada de vinagre balsĂ mic de MĂČdena Borges
- Un pessic de sal
- Un pessic de mostassa
- Un pessic de pebre negre
Pas a pas
-
Pas 1
Talla els pits a dauets i cuinaâls a la planxa amb un rajolĂ dâoli de oliva verge extra Borges ben calent. Salpebre-ho i reserva-ho.
-
Pas 2
Renta i asseca bĂ© els espinacs i col·locaâls en una plata per a amanides. Afegeix-hi les pomes, pelades i tallades a tires fines o bĂ© a la juliana. Posa-hi el pollastre, les panses i les nous Borges (les pots triturar, si ho prefereixes) i, per acabar, el gorgonzola esmicolat.
-
Pas 3
Per a la vinagreta, mescla bĂ© oli d’oliva verge extra Borges, el vinagre balsĂ mic de MĂČdena Borges, el pebre, la sal i la mostassa. Tira la vinagreta a la amanida i remena perquĂš els sabors sâintegrin.