Original, sofisticada i supernutritiva. Aquesta amanida es perfecta per combatre les altes temperatures!
Receptes
Amanida estiuenca
Ingredients
- 130 g de fulles verdes variades
- 60 g de nous Borges
- Un grapat d’olives
- 100 g de formatge feta
- 4 ravenets
- ½ ceba tendra
- 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- Una mica de suc de llima
- Una cullerada sopera de vinagre de vi blanc Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Posa en un bol les fulles verdes, la meitat de les nous, les olives, el formatge feta ben esmicolat, i els ravenets i la ceba tendra tallats a rodanxes.
-
Pas 2
Per fer la vinagreta, tritura les nous restants i mescla-les amb l’oli d’oliva verge extra, el suc de llima i el vinagre de vi blanc. Rectifica de sal i tira la vinagreta damunt de l’amanida, que cal servir de seguida.