Recipes

Amanida fàcil d’espinacs, cireres i formatge blau

10 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Amanida facil

Ingredients

  • 500 g d’espinacs
  • 1 poma
  • 2 ravenets
  • 100 g de gorgonzola (o qualsevol altre formatge blau)
  • 40 g de nous Borges picades
  • 40 g d’ametlles Borges picades
  • 40 g de pinyons Borges
  • Un grapat de llavors de sèsam
  • Un grapadet de cireres
  • 80 g de crostons de pa

Per a la vinagreta

  • 2 cullerada soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 culleradeta de mel
  • 1 culleradeta de vinagre balsàmic de Mòdena Borges

Nous en gra, origen Califòrnia

Ametlla larguetta torrada

Pinyons

Oli d’oliva verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Step by step

  1. Step 1

    En un bol, mescla els espinacs, els ravenets i la poma tallats a rodanxes, el formatge blau esmicolat, la fruita seca (llevat dels pinyons), les cireres, els crostons de pa i les llavors de sèsam.

  2. Step 2

    Torra els pinyons a la paella, deixa’ls refredar i afegeix-los a l’amanida.

  3. Step 3

    En un altre recipient, mescla la mel, l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic. Quan tinguis la vinagreta, tira-la a l’amanida amb una mica de sal i remena bé. Si queda massa seca pel teu gust, pots preparar més vinagreta respectant sempre les proporcions.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later