Receptes

Amanida fàcil d’espinacs, cireres i formatge blau

10 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Amanida facil

Ingredients

  • 500 g d’espinacs
  • 1 poma
  • 2 ravenets
  • 100 g de gorgonzola (o qualsevol altre formatge blau)
  • 40 g de nous Borges picades
  • 40 g d’ametlles Borges picades
  • 40 g de pinyons Borges
  • Un grapat de llavors de sèsam
  • Un grapadet de cireres
  • 80 g de crostons de pa

Per a la vinagreta

  • 2 cullerada soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 culleradeta de mel
  • 1 culleradeta de vinagre balsàmic de Mòdena Borges

Nous en gra, origen Califòrnia

Ametlla larguetta torrada

Pinyons

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, mescla els espinacs, els ravenets i la poma tallats a rodanxes, el formatge blau esmicolat, la fruita seca (llevat dels pinyons), les cireres, els crostons de pa i les llavors de sèsam.

  2. Pas 2

    Torra els pinyons a la paella, deixa’ls refredar i afegeix-los a l’amanida.

  3. Pas 3

    En un altre recipient, mescla la mel, l’oli d’oliva verge extra i el vinagre balsàmic. Quan tinguis la vinagreta, tira-la a l’amanida amb una mica de sal i remena bé. Si queda massa seca pel teu gust, pots preparar més vinagreta respectant sempre les proporcions.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later