Una recepta refrescant, plena de sabor i amb un toc brutal del vinagre balsàmic amb gust de préssec.
Receptes
Amanida de fruita
Ingredients
- 300 g de meló
- 2 préssecs d’aigua
- 50 g de nabius
- 80 g de formatge feta
- 30 g de nous picades Borges
- 30 g d’ametlles picades Borges
- 50 g de pinyons
- Unes fulles de menta
- 1 cullerada de suc de llima
- 1 cullerada de vinagre balsàmic amb gust de préssec Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Talla el meló i els préssecs a cubs petits. Posa’ls en una enciamera i tira-hi els nabius.
-
Pas 2
Afegeix-hi el formatge feta esmicolat, les nous i les ametlles. Torra els pinyons en una paella ben calenta i sense oli i, quan siguin daurats, incorpora’ls a la mescla anterior.
-
Pas 3
Tira-hi una cullerada de suc de llima i remena-ho bé. Completa-ho amb una cullerada de vinagre balsàmic amb gust de préssec. Remena-ho de nou i serveix-ho amb unes fulles de menta fresca.