Posa l’enciam Trocadero, net i tallat, en un bol. A continuació, afegeix-hi les maduixes, la pera, els ravenets i la pastanaga tallats a làmines fines.
Receptes
Amanida amb fruita de primavera
Ingredients
- 350 g d’enciam Trocadero
- 80 g de maduixes
- 1 pera
- 8 ravenets
- 1 pastanaga mitjana
- 160 g de salmó fumat
- 100 g de mozzarella fresca
- 80 g de mescla de fruita seca Borges
- Per a la vinagreta:
- 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena Borges
- 1 culleradeta de mel
- Un pessic de sal
- Un pessic de pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Incorpora-hi el salmó fumat tallat a porcions i la mozzarella a rodanxes, així com la mescla de fruita seca.
-
Pas 3
Prepara la vinagreta mesclant tots els ingredients. Aboca-la damunt de l’amanida i remena-la bé perquè s’integri completament.