Amb pèsols, poma i ous escaldats!
Receptes
Amanida d’hivern
Ingredients
- 400 g de pèsols cuits
- 2 cebes tendres fresques
- 1 poma mitjana
- 120 g de formatge feta
- 4 ous mitjans
- 8 ravenets
- 80g de nous Borges picades
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
En un bol, mescla els pèsols amb les cebes tendres, la poma i els ravenets tallats a làmines i amb el formatge feta tallat a cubs.
-
Pas 2
Prepara una vinagreta picant les nous en un morter i afegint-hi l’oli de oliva verge extra, sal i pebre al gust. Remena-ho fins que els ingredients s’integrin. Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i remena-la.
-
Pas 3
Per preparar els ous escaldats, trenca’ls damunt d’un paper film (si pot ser, amb l’ajuda d’una tassa), fes-hi un nus i submergeix-los en aigua bullint durant un parell de minuts, de manera que cada ou quedi segellat però el rovell es desfaci quan s’obri.
-
Pas 4
Serveix l’amanida en quatre porcions, cadascuna amb un ou escaldat per sobre.