Recipes

Amanida d’hivern

15 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Ensalada Invierno

Amb pèsols, poma i ous escaldats!

Ingredients

  • 400 g de pèsols cuits
  • 2 cebes tendres fresques
  • 1 poma mitjana
  • 120 g de formatge feta
  • 4 ous mitjans
  • 8 ravenets
  • 80g de nous Borges picades
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre

Oli d’oliva verge extra

Nous en gra, origen Califòrnia

Nous amb closca, origen Califòrnia

Nou amb closca Pizarro

Nou en gra Pizarro

Step by step

  1. Step 1

    En un bol, mescla els pèsols amb les cebes tendres, la poma i els ravenets tallats a làmines i amb el formatge feta  tallat a cubs.

  2. Step 2

    Prepara una vinagreta picant les nous en un morter i afegint-hi l’oli de oliva verge extra, sal i pebre al gust. Remena-ho fins que els ingredients s’integrin. Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i remena-la.

  3. Step 3

    Per preparar els ous escaldats, trenca’ls damunt d’un paper film (si pot ser, amb l’ajuda d’una tassa), fes-hi un nus i submergeix-los en aigua bullint durant un parell de minuts, de manera que cada ou quedi segellat però el rovell es desfaci quan s’obri.

  4. Step 4

    Serveix l’amanida en quatre porcions, cadascuna amb un ou escaldat per sobre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later