Receptes

Amanida de llenties amb nous i vinagreta de mostassa i mel

30 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de llenties amb nous i vinagreta de mostassa i mel

Una recepta vegana deliciosa, fàcil de preparar i saludable.

Ingredients

  • 250 g de llenties cuites
  • 100 g de cirerols
  • 100 g de cogombre tallat a daus petits
  • 1 pebrot vermell tallat a daus
  • 1 ceba vermella picada ben fina
  • 30 g de ruca
  • 50 g de nous trossejades Borges
  • 80 g de formatge feta esmicolat

Per a la vinagreta

  • 15 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 10 ml de vinagre de poma o balsàmic
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • 1 culleradeta de mel
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Nou en gra Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa en un bol gran les llenties cuites, els cirerols, el cogombre, el pebrot vermell, la ceba vermella i les fulles de ruca.

  2. Pas 2

    En un recipient petit, mescla l’oli d’oliva, el vinagre, la mostassa de Dijon, la mel, la sal i el pebre.

  3. Pas 3

    Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i barreja-ho tot suaument per integrar els sabors. Afegeix-hi les nous i el formatge feta.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later