Una recepta vegana deliciosa, fàcil de preparar i saludable.
Receptes
Amanida de llenties amb nous i vinagreta de mostassa i mel
Ingredients
- 250 g de llenties cuites
- 100 g de cirerols
- 100 g de cogombre tallat a daus petits
- 1 pebrot vermell tallat a daus
- 1 ceba vermella picada ben fina
- 30 g de ruca
- 50 g de nous trossejades Borges
- 80 g de formatge feta esmicolat
Per a la vinagreta
- 15 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 10 ml de vinagre de poma o balsàmic
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- 1 culleradeta de mel
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Posa en un bol gran les llenties cuites, els cirerols, el cogombre, el pebrot vermell, la ceba vermella i les fulles de ruca.
-
Pas 2
En un recipient petit, mescla l’oli d’oliva, el vinagre, la mostassa de Dijon, la mel, la sal i el pebre.
-
Pas 3
Aboca la vinagreta damunt de l’amanida i barreja-ho tot suaument per integrar els sabors. Afegeix-hi les nous i el formatge feta.