Receptes

Amanida de patates amb olives i verdures

50 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de patates

Ingredients

  • 1 quilo de patates blanques, mitjanes
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets
  • 1 got d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 4 cullerades soperes de vinagre de Mòdena Borges
  • 1 llauna d'olives sense os verds o negres
  • Julivert
  • Sal al gust
  • Un grapat d'ametlles Pizarro Borges

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Ametlla marcona Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Coem les patates en una olla amb aigua i sal. Quan les patates estiguin cuites, les escorrem i deixem que es temperin. Després, les pelem i les tallem en trossets mitjans de manera irregular i els col·loquem en una font àmplia.

  2. Pas 2

    En un bol, piquem la ceba i el julivert, i li afegim l’oli i el vinagre. Si volem, podem afegir un polsim de sal a la mescla. Removem tot bé i cobrim les patates.

  3. Pas 3

    Trossegem els tomàquets i piquem els pebrots –verd i vermell–, incorporem també les olives (i les ametlles picades) i ho afegim tot a la font. Amb això, la nostra amanida de patata i verdures ja està preparada.

  4. Pas 4

    Pots completar la recepta amb altres ingredients com a tonyina, ous durs o tallets de pernil.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later