Coem les patates en una olla amb aigua i sal. Quan les patates estiguin cuites, les escorrem i deixem que es temperin. Després, les pelem i les tallem en trossets mitjans de manera irregular i els col·loquem en una font àmplia.
Receptes
Amanida de patates amb olives i verdures
Ingredients
- 1 quilo de patates blanques, mitjanes
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 tomàquets
- 1 got d'oli d'oliva verge extra Borges
- 4 cullerades soperes de vinagre de Mòdena Borges
- 1 llauna d'olives sense os verds o negres
- Julivert
- Sal al gust
- Un grapat d'ametlles Pizarro Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un bol, piquem la ceba i el julivert, i li afegim l’oli i el vinagre. Si volem, podem afegir un polsim de sal a la mescla. Removem tot bé i cobrim les patates.
-
Pas 3
Trossegem els tomàquets i piquem els pebrots –verd i vermell–, incorporem també les olives (i les ametlles picades) i ho afegim tot a la font. Amb això, la nostra amanida de patata i verdures ja està preparada.
-
Pas 4
Pots completar la recepta amb altres ingredients com a tonyina, ous durs o tallets de pernil.