Receptes

Amanida de tardor

15 min

Temps

4 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 320 g de quinoa
  • 100 g de carabassa
  • Una culleradeta d’orenga
  • Una culleradeta de comí
  • 8 castanyes
  • 1 alvocat

Per al pesto de nous

  • 50 g d’alfàbrega
  • 100 g de nous Pizarro
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 de formatge parmesà

Nou en gra Pizarro

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Bull la quinoa i escorre-la bé. 

  2. Pas 2

    Fes al forn la carabassa tallada a daus, ben untada amb oli doliva verge extra, una culleradeta d’orenga i una altra de comíQuan sigui tèbia, mescla-la amb la quinoa.

  3. Pas 3

    Cou les castanyes i incorporaletambétallades per la meitat o en làmines més fines. A continuació afegeix-hi l’alvocat a trossos. 

  4. Pas 4

    Prepara un pesto de nous triturant en una batedora potent l’alfàbrega, les nous Pizarro, l’oli doliva verge extra i el parmesà, a més d’un pessic de sal. Si queda massa dens, hi pots tirar una mica daigua o méoli. 

  5. Pas 5

    Serveix lamanida tèbia de castanyes i carabassa juntament amb el pesto de nous. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later