Receptes

Broquetes de gambes amb amanida

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Broquetes de gambes amb amanida

Gaudeix del saborós sabor de les gambes en aquesta amanida verda servides en broquetes i ruixades amb una cremosa vinagreta.

Ingredients

  • 20 gambes mitjanes pelades
  • Un raig de vinagre balsàmic Borges
  • ½ llima
  • 2 grans d’all
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre al gust
  • 100 g de ruca
  • 60 g de pebrot vermell
  • 60 g de pebrot verd
  • 80 g de remolatxa cuita
  • 1 tomàquet

Per a la vinagreta:

  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada de mel
  • Sal i pebre
  • 80 g d’ametlles picades Borges Pizarro
  • Un pessic de fonoll fresc

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Ametlla marcona Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Marina les gambes a la nevera durant una hora en un recipient amb vinagre balsàmic i el suc de la llima. Assegurat que quedin ben cobertes o tomba-les al cap d’una estona. 

  2. Pas 2

    En una paella amb un rajolí doli doliva verge extra, daura els grans d’all, salpebre’ls i retirals quan ja estiguin. Fregeix les gambes i posa-les, de cinc en cinc, en quatre broquetes. Reserva-les. 

  3. Pas 3

    Per a l’amanida, mescla la ruca, els pebrots a tires, la remolatxa a daus i el tomàquet a grills. 

  4. Pas 4

    Fes una vinagreta barrejant tots els ingredients, aboca-la damunt de l’amanida i reparteix aquesta en quatre plats. Col·loca una broqueta de gambes sobre cada plat. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later