Rentem els carbassons i els tallem amb la mandolina en làmines longitudinals ben fines. Ho reservem.
Receptes
Canelons frescos de carbassó i crema de tonyina

Ingredients
- 2 carbassons mitjans
- 150 g de tonyina al natural
- 50 g de maionesa
- 4 cogombrets en vinagre
- Un grapat d’olives verdes sense pinyol
- 4 tomàquets mitjans madurs
- 2 ous durs
- Oli d’oliva
- Un pessic de sal
- Orenga
Pas a pas
- 
                        Pas 1
- 
                        Pas 2Barregem la maionesa amb la tonyina escorreguda i els rovells d’ou dur. 
- 
                        Pas 3Piquem els cogombrets, les clares d’ou dur i les olives i ho barregem. 
- 
                        Pas 4Ratllem el tomàquet i l’amanim amb oli, orenga i sal. 
- 
                        Pas 5Estenem 3 làmines de carbassó, una mica solapades, i posem una cullerada generosa del farcit de tonyina en una vora. Enrotllem la làmina en forma de caneló. 
- 
                        Pas 6Posem en un plat el tomàquet ratllat i amanit, a manera de base, i, al damunt, el caneló de carbassó. Ho arrodonim amb la barreja de cogombrets, olives i clara d’ou. 
- 
                                                  Consells- Pots farcir les làmines de carbassó amb els ingredients que més t’agradin. Què et semblaria amb hummusbarrejat amb gall d’indi o bé pernil i quatre fruits secs? I de formatge de cabra i uns quants pinyons torrats o unes quantes avellanes mig triturades?
- Si t’agrada la verdura un xic cuita, sempre tens l’opció de passar les làmines de carbassó per la planxa amb un xic d’oli, tomba i tomba.
 
 
                                    
                                  
                              


