Receptes

Canelons frescos de carbassó i crema de tonyina

30 min

Temps

4 persones

Racions

MITJANA

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Canelons frescos de carbasso i crema de tonyina

Ingredients

  • 2 carbassons mitjans
  • 150 g de tonyina al natural
  • 50 g de maionesa
  • 4 cogombrets en vinagre
  • Un grapat d’olives verdes sense pinyol
  • 4 tomàquets mitjans madurs
  • 2 ous durs
  • Oli d’oliva
  • Un pessic de sal
  • Orenga

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Rentem els carbassons i els tallem amb la mandolina en làmines longitudinals ben fines. Ho reservem.

  2. Pas 2

    Barregem la maionesa amb la tonyina escorreguda i els rovells d’ou dur.

  3. Pas 3

    Piquem els cogombrets, les clares d’ou dur i les olives i ho barregem.

  4. Pas 4

    Ratllem el tomàquet i l’amanim amb oli, orenga i sal.

  5. Pas 5

    Estenem 3 làmines de carbassó, una mica solapades, i posem una cullerada generosa del farcit de tonyina en una vora. Enrotllem la làmina en forma de caneló.

  6. Pas 6

    Posem en un plat el tomàquet ratllat i amanit, a manera de base, i, al damunt, el caneló de carbassó. Ho arrodonim amb la barreja de cogombrets, olives i clara d’ou.

  7. Consells

    • Pots farcir les làmines de carbassó amb els ingredients que més t’agradin. Què et semblaria amb hummusbarrejat amb gall d’indi o bé pernil i quatre fruits secs? I de formatge de cabra i uns quants pinyons torrats o unes quantes avellanes mig triturades?
    • Si t’agrada la verdura un xic cuita, sempre tens l’opció de passar les làmines de carbassó per la planxa amb un xic d’oli, tomba i tomba.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later