Posa els espaguetis a bullir en una olla amb aigua i un pessic de sal. Mentre es couen, prepara la salsa carbonara.
Receptes
Carbonara vegana
Ingredients
- 200 g de pasta
- 1 pessic de sal
Per a la salsa:
- ¼ de ceba
- 50 g de nous Borges
- 300 ml de beguda de nous Borges Natura
- 1 rajolí d'oli d'oliva verge extra Borges
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de nou moscada
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Escalfa un rajolí d’oli en una paella i sofregeix la ceba ben picada. Trosseja les nous i afegeix-les a la paella quan la ceba comenci a estar daurada. Remena els ingredients durant un parell de minuts.
-
Pas 3
Incorporar la beguda de nou i puja el foc fins a assolir el punt d’ebullició. Tira sal i nou moscada al gust i deixa-ho uns cinc minuts al foc, sense deixar de remenar. Pots servir la salsa així o passar-la per la batedora perquè quedi més fina.