Recipes

Carbonara vegana

30 min

Time

2 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Carbonara vegana

Ingredients

  • 200 g de pasta
  • 1 pessic de sal

Per a la salsa:

  • ¼ de ceba
  • 50 g de nous Borges
  • 300 ml de beguda de nous Borges Natura
  • 1 rajolí d'oli d'oliva verge extra Borges
  • 1 pessic de sal
  • 1 pessic de nou moscada

Oli d’oliva verge extra

Beguda de nou i arròs

Nous amb closca, origen Califòrnia

Nous en gra, origen Califòrnia

Nou amb closca Pizarro

Nou en gra Pizarro

Step by step

  1. Step 1

    Posa els espaguetis a bullir en una olla amb aigua i un pessic de sal. Mentre es couen, prepara la salsa carbonara.

  2. Step 2

    Escalfa un rajolí d’oli en una paella i sofregeix la ceba ben picada. Trosseja les nous i afegeix-les a la paella quan la ceba comenci a estar daurada. Remena els ingredients durant un parell de minuts.

  3. Step 3

    Incorporar la beguda de nou i puja el foc fins a assolir el punt d’ebullició. Tira sal i nou moscada al gust i deixa-ho uns cinc minuts al foc, sense deixar de remenar. Pots servir la salsa així o passar-la per la batedora perquè quedi més fina.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later