Receptes

Cloïsses a la marinera

25 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Mejillones a la marinera

Ingredients

  • 1 kg de cloïsses
  • 1 gra d’all
  • 1 ceba gran
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 cullerada sopera de farina de blat
  • ½ got de vi blanc
  • 1 cullerada de salsa de tomàquet
  • Sal i pebre al gust
  • 1 cullerada sopera de julivert ben picat

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Posa les cloïsses en remull unes 2-3 hores perquè deixin anar la sorra que contenen, assegurant-te de canviar l’aigua cada mitja hora.

  2. Pas 2

    Cou-les al vapor en una cassola amb un got d’aigua fins que s’hagin obert. Llença les que no s’obrin i reserva l’aigua de cocció.

  3. Pas 3

    En una paella amb oli d’oliva verge extra Borges, sofregeix la ceba i l’all ben picats. Afegeix-hi la farina i, remenant sense parar, cuina-la bé fins a aconseguir una mescla consistent i sense grumolls.

  4. Pas 4

    De seguida que la farina s’hagi fet, aboca-hi el ½ got de vi blanc (és millor si fas servir el mateix que beureu durant l’àpat) i remena-ho fins que l’alcohol s’evapori. Tira-hi l’aigua de cocció de les cloïsses i el tomàquet fregit i remena-ho deu minuts més, fins a obtenir una salsa homogènia. Salpebre-la.

  5. Pas 5

    Incorpora-hi les cloïsses i mescla-les durant tres minuts perquè s’integrin amb la salsa. Serveix el plat immediatament, completat amb un toc de julivert fresc acabat de picar.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later