Les tres corones dels tres Reis! Amb xocolata i fruits secs.
Receptes
Corones de pasta de full
Ingredients
- 3 làmines de pasta de full rectangulars
- Crema de cacau (crema de xocolata) al gust
- 80 g de nous Pizarro triturades
- 1 ou
Pas a pas
-
Pas 1
Mescla les nous triturades amb la crema de cacau i remena-ho bé.
-
Pas 2
Sobre el taulell ben net o sobre una safata de forn, estén les tres làmines de pasta de full (una per cada corona) i cobreix-les amb la crema de cacau i nous sense arribar a les vores. Enrotlla cada làmina sobre si mateixa per obtenir tres cilindres diferents. .
-
Pas 3
Fes uns quants talls en diagonal en cadascun d’ells, pinta amb ou la pasta de full i posa les corones al forn, a uns 200 ºC, durant uns 25 minuts. Un cop fetes, només caldrà personalitzar-les per a cada rei d’Orient.
-
Pas 4
Per a Melcior
Empolvora-la amb sucre candi.Per a Gaspar
Decora-la amb caramel o amb almívar de llet amb l’ajuda d’una mànega pastissera.Per a Baltasar
Escampa cacau pur pel damunt.*Per decorar, posa als forats de les corones un grapat de fruites vermelles combinades