Receptes

Corones de pasta de full

40 min

Temps

5 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Coronas reyes

Les tres corones dels tres Reis! Amb xocolata i fruits secs.

Ingredients

  • 3 làmines de pasta de full rectangulars
  • Crema de cacau (crema de xocolata) al gust
  • 80 g de nous Pizarro triturades
  • 1 ou

Nou amb closca Pizarro

Nou en gra Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Mescla les nous triturades amb la crema de cacau i remena-ho bé. 

  2. Pas 2

    Sobre el taulell ben net o sobre una safata de forn, estén les tres làmines de pasta de full (una per cada corona) i cobreix-les amb la crema de cacau i nous sense arribar a les vores. Enrotlla cada làmina sobre si mateixa per obtenir tres cilindres diferents. . 

  3. Pas 3

    Fes uns quants talls en diagonal en cadascun d’ells, pinta amb ou la pasta de full i posa les corones al forn, a uns 200 ºC, durant uns 25 minuts. Un cop fetes, només caldrà personalitzar-les per a cada rei d’Orient. 

  4. Pas 4

    Per a Melcior
    Empolvora-la amb sucre candi. 

    Per a Gaspar
    Decora-la amb caramel o amb almívar de llet amb l’ajuda d’una mànega pastissera.  

    Per a Baltasar
    Escampa cacau pur pel damunt.  

    *Per decorar, posa als forats de les corones un grapat de fruites vermelles combinades

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later