Una injecció de vitamines i minerals en una crema de verdures original a la qual aportarem el toc exòtic del vinagre de Mòdena.
Receptes
Crema verda de pèsols, carxofes i espàrrecs
Ingredients
- 200 g de pèsols
- 2 carxofes
- 200 g d’espàrrecs de marge
- 1 patata gran
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 1 got petit de beguda de nou Borges Natura
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Cou els pèsols, les carxofes i els espàrrecs en aigua abundant amb sal fins que quedin tous.
-
Pas 2
En una paella amb un bon raig d’oli d’oliva verge, ofega les verdures i condimenta-les amb una mica de sal i pebre.
-
Pas 3
Tira-hi aigua o brou vegetal fins a cobrir-les del tot i posa-hi també una patata tallada a daus. Bull totes les verdures durant 15 minuts i després afegeix-hi un got petit de beguda de nou. Retira-ho del foc i tritura-ho amb un passapuré. Afegeix o treu aigua o beguda de nou en funció de com t’agradi d’espessa la crema.
-
Pas 4
Decora-ho amb unes gotes de vinagre de Mòdena i, opcionalment, completa-ho amb una mica de carxofa fregida juntament amb uns encenalls de pernil ibèric.