Receptes

Crema de verdures facilíssima

40 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Crema verdures

Amb un toc original!

Ingredients

  • 1 porro gran
  • 2 carbassons mitjans
  • 200 g d’espinacs
  • 1 patata mitjana
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges

Per amanir-la

  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 30 ml de vinagre balsàmic Borges
  • 70 g d’ametlles Borges moltes
  • 70 g de nous Borges moltes

Ametlla crua repelada

Nous en gra, origen Califòrnia

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una olla amb un raig d’oli d’oliva verge extra, ofega el porro trossejat. Quan s’hagi daurat, afegeix-hi els carbassons i els espinacs i cuina-ho tot durant uns minuts. Tira-hi la patata i cuina-ho tot una altra estona. Salpebre-ho.

  2. Pas 2

    Cobreix del tot les verdures amb aigua i bull-les uns 25 minuts a foc mig-alt. Rectifica de sal si és necessari i tritura-ho tot junt. Si t’agrada la crema molt espessa, retira una part de l’aigua de cocció abans de triturar-ho (pots afegir-l’hi més tard si et sembla que cal).

     

  3. Pas 3

    En un bol, mescla l’oli d’oliva verge extra amb el vinagre balsàmic i la fruita seca molta. Serveix la crema en recipients individuals i posa-hi una cullerada sopera de vinagreta per decorar-la.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later