Amb un toc original!
Receptes
Crema de verdures facilíssima
Ingredients
- 1 porro gran
- 2 carbassons mitjans
- 200 g d’espinacs
- 1 patata mitjana
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Per amanir-la
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 30 ml de vinagre balsàmic Borges
- 70 g d’ametlles Borges moltes
- 70 g de nous Borges moltes
Pas a pas
-
Pas 1
En una olla amb un raig d’oli d’oliva verge extra, ofega el porro trossejat. Quan s’hagi daurat, afegeix-hi els carbassons i els espinacs i cuina-ho tot durant uns minuts. Tira-hi la patata i cuina-ho tot una altra estona. Salpebre-ho.
-
Pas 2
Cobreix del tot les verdures amb aigua i bull-les uns 25 minuts a foc mig-alt. Rectifica de sal si és necessari i tritura-ho tot junt. Si t’agrada la crema molt espessa, retira una part de l’aigua de cocció abans de triturar-ho (pots afegir-l’hi més tard si et sembla que cal).
-
Pas 3
En un bol, mescla l’oli d’oliva verge extra amb el vinagre balsàmic i la fruita seca molta. Serveix la crema en recipients individuals i posa-hi una cullerada sopera de vinagreta per decorar-la.