En una cassola amb oli d’oliva verge extra, salta l’all i retira’l quan s’hagi daurat. Tira-hi els porros i cuina’ls durant uns minuts a foc mitjà.
Receptes
Crema de verdures vegana i sense lactosa
Ingredients
- 1 gra d’all
- 2 porros
- 2 pastanagues
- 1 patata gran
- 1 carbassó mitjà
- 125 g d’espàrrecs de marge
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- Un grapat de festucs Borges
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Afegeix-hi les pastanagues, la patata, el carbassó i els espàrrecs, tot net i tallat, i cuina-ho perquè s’integrin els sabors. Salpebre-ho.
-
Pas 3
Cobreix les verdures amb aigua i cuina–les uns 20 minuts, fins que totes siguin toves.
-
Pas 4
Passa–les per la batedora i, a continuació, per un colador, per descartar els fils del porro i dels espàrrecs. Si prefereixes una crema més líquida, hi pots afegir una mica d’aigua.
-
Pas 5
Serveix–la en bols individuals, amb unes gotes d’oli d’oliva verge extra pel damunt i amb uns quants festucs pelats.