Receptes

Crema de verdures vegana i sense lactosa

30 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 1 gra d’all
  • 2 porros
  • 2 pastanagues
  • 1 patata gran
  • 1 carbassó mitjà
  • 125 g d’espàrrecs de marge
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Un grapat de festucs Borges
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Festucs

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una cassola amb oli doliva verge extra, salta lall i retiraquan s’hagi dauratTira-hi els porros i cuinals durant uns minuts a foc mitjà. 

  2. Pas 2

    Afegeix-hi les pastanagues, la patata, el carbassó i els espàrrecstot net i tallat, i cuina-ho perquè sintegrin els sabors. Salpebre-ho. 

  3. Pas 3

    Cobreix les verdures amb aigua i cuinales uns 20 minuts, fins que totes siguin toves. 

  4. Pas 4

    Passales per la batedora i, a continuació, per un colador, per descartar els fils del porro i dels espàrrecs. Si prefereixes una crema més líquida, hi potafegir una mica daigua. 

  5. Pas 5

    Serveixla en bols individualsamb unes gotes doli doliva verge extra pel damunt i amb uns quants festucs pelats. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later