Una refrescant i fàcil recepta d’escabetx casolà, perfecta com a guarnició, genial amb qualsevol menjar.
Recipes
Escabetx casolà

Ingredients
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 50 ml de vi blanc sec
- 3 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- 50 ml de vinagre balsàmic de Módena Borges
- 50 ml de vi blanc sec
- Un pessic de sal
- Un pessic de pebre
- Una pastanaga
- Pell de llimona, llima i taronja
Step by step
-
Step 1
Escalfa l’oli d’oliva verge extra en un cassó a foc mitjà i daura-hi els alls durant uns minuts.
-
Step 2
Retira els alls i tira-hi el llorer, la sal i el pebre. Si vols personalitzar el teu escabetx, en aquest punt hi pots afegir alguna hortalissa al gust, en aquest cas pastanaga.
-
Step 3
Aboca-hi el vinagre balsàmic i el vi i cuina-ho tot junt, tapat, a foc mitjà-baix durant 25 minuts. També la pell de llimona, llima i taronja.
-
Step 4
Conserva l’escabetx a la nevera i afegeix-lo a l’aliment que desitgis. Queda bé amb pollastre, sardines, musclos…