Recipes

Gaspatxo en dos passos!

10 min

Time

4 persons

Servings

FĂ cil

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Borges - Gazpacho

Ingredients

  • 1 kg de tomĂ quets madurs
  • 50 g de pebrot verd
  • 20 g de ceba
  • 50 g de cogombre
  • 1 gra d’all
  • 50 g de pa
  • 350 ml d’aigua
  • 50 g d’oli d’oliva verge extra DUO

Oli d’oliva verge extra

Step by step

  1. Step 1

    Renta i pela les hortalisses i posa-les a la trituradora.

  2. Step 2

    Bat-les bĂ© juntament amb la resta d’ingredients i deixa refredar la mescla. Si guardes el gaspatxo a la nevera, Ă©s fonamental que el tapis amb film transparent perquĂš els sabors no es contaminin. Decora amb alguns crostons i tira un rajolĂ­ d’oli DUO per la ranura petita del tap.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrĂČnic

There has ben an error please try again later