L’hamburguesa vegetal més fàcil, ràpida i bona!
Receptes
Hamburgesa vegetal
Ingredients
- 200 g d'arròs cuit
- 100 g d'espinacs cuites
- Un grapadet de nous pelades i un altre d'avellanes Borges
- Un gra d'all
- Un ceballot
- Salsa de soja
- Pa ratllat
- Orenga
- Oli d'oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
Barregem els espinacs amb la ceba tendra picada, el gra d’all picat i els fruits secs trossejats. Incorporem l’arròs i continuem barrejant. Per aconseguir una barreja ben saborosa, afegim una mica d’orenga i salsa de soja.
-
Pas 2
Finalment, incorporem el pa ratllat, a poc a poc, fins que observem que la massa té la consistència desitjada, és a dir, prou espessa com perquè no es desfaci al fregir. Per sumar suculència, podem afegir-li un ou.
-
Pas 3
Finalment, li donem forma d’hamburguesa i la fregim amb un rajolí d’oli.