Daura els grans d’all i la ceba tendra en una cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra.
Receptes
Lluç amb salsa
Ingredients
- 4 lloms de lluç
- 1 ceba tendra
- 3 grans d’all
- 1 cullerada de farina
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 80 ml de vi blanc sec
- 200 ml de brou de peix
- 80 g de fruita dessecada variada Borges
- 12 espàrrecs de marge
- Una pessic de julivert
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Incorpora-hi la farina i ofega-la a foc mig fins que es comenci a daurar.
-
Pas 3
Aboca-hi el vi i cuina’l a foc viu uns minuts, fins que l’alcohol s’evapori. Afegeix-hi el brou de peix, el julivert i la fruita dessecada i cuina-ho tot durant 10 minuts a foc mig. Salpebre-ho.
-
Pas 4
Tira-hi els lloms de lluç i les puntes dels espàrrecs (llença els troncs) i cuina-ho durant uns minuts a foc mig, fins que aquests siguin del tot cuits. Ves movent la cassola de tant en tant perquè la salsa quedi lligada. Rectifica de sal i pebre, si cal.