Receptes

Lluç amb salsa

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Lluç amb salsa

Ingredients

  • 4 lloms de lluç
  • 1 ceba tendra
  • 3 grans d’all
  • 1 cullerada de farina
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 80 ml de vi blanc sec
  • 200 ml de brou de peix
  • 80 g de fruita dessecada variada Borges
  • 12 espàrrecs de marge
  • Una pessic de julivert
  • Sal i pebre

Dàtils de temporada

Orellanes de temporada

Prunes de temporada

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Daura els grans d’all i la ceba tendra en una cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra. 

  2. Pas 2

    Incorpora-hi la farina i ofega-la a foc mig fins que es comenci a daurar. 

  3. Pas 3

    Aboca-hi el vi i cuina’l a foc viu uns minuts, fins que l’alcohol s’evapori. Afegeix-hi el brou de peix, el julivert i la fruita dessecada i cuina-ho tot durant 10 minuts a foc mig. Salpebre-ho. 

  4. Pas 4

    Tira-hi els lloms de lluç i les puntes dels espàrrecs (llença els troncs) i cuina-ho durant uns minuts a foc mig, fins que aquests siguin del tot cuits. Ves movent la cassola de tant en tant perquè la salsa quedi lligada. Rectifica de sal i pebre, si cal. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later