Receptes

Maki de salmó, fonoll i enciam de seda

20 min

Temps

4 persones persones

Racions

Fácil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • Un enciam de seda
  • 150 g de formatge mascarpone
  • 100 g de salmó fumat a llenques
  • Un grapat de nous
  • Un branquilló de fenoll fresc

Nous en gra, origen Califòrnia

Pas a pas

  1. Pas 1

    Desfullem l’enciam i el rentem i assequem bé. Si té els nervis gaire marcats, els tallem. Barregem el formatge mascarpone amb unes nous picades i les fulles de fenoll fresques. Untem les fulles d’enciam amb aquesta mescla i col·loquem una tira de salmó fumat al centre de cadascuna. Enrotllem les fulles i apretem lleugerament perquè el contingut s’assenti bé. Emboliquem amb paper de film. Si ho deixem a la nevera una estona, prendrà cos i ho podrem tallar fàcilment a rodanxes, com si es tractés d’un maki.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later