Receptes

Maki de salm贸, fonoll i enciam de seda

20 min

Temps

4 persones persones

Racions

F谩cil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoraci贸

Ingredients

  • Un enciam de seda
  • 150聽g de formatge mascarpone
  • 100聽g de salm贸 fumat a llenques
  • Un grapat de nous
  • Un branquill贸 de fenoll fresc

Nou en gra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Desfullem l鈥檈nciam i el rentem i assequem b茅. Si t茅 els nervis gaire marcats, els tallem. Barregem el formatge mascarpone amb unes nous picades i les fulles de fenoll fresques. Untem les fulles d鈥檈nciam amb aquesta mescla i col路loquem una tira de salm贸 fumat al centre de cadascuna. Enrotllem les fulles i apretem lleugerament perqu猫 el contingut s鈥檃ssenti b茅. Emboliquem amb paper de film. Si ho deixem a la nevera una estona, prendr脿 cos i ho podrem tallar f脿cilment a rodanxes, com si es tract茅s d鈥檜n maki.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a comen莽ar!

脡s necessari inciar la secci贸

o amb la teva adre莽a de correu electr貌nic

There has ben an error please try again later