Receptes

‘Mousse’ de torró, unes postres fàcils i delicioses per a la nit de Nadal

15 min

Temps

8 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 2 barres de torró de Xixona
  • 100 g d’ametlla marcona Borges Pizarro triturada
  • 6 ous grans
  • 500 g de nata muntada

Ametlla marcona Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el torró a daus petits i bat-lo juntament amb els rovells d’ou i la nata, fins a aconseguir una mescla homogènia. Afegeix-hi les ametlles triturades, però reserva’n unes quantes per decorar.

  2. Pas 2

    Bate les clares a punt de neu i, a poc a poc, incorpora-les a la mescla anterior amb moviments circulars.

  3. Pas 3

    Distribueix la mousse en gotets individuals, deixa que es refredi bé a la nevera i serveix-la ben freda, decorada con unes ametlles picades pel damunt. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later