Receptes

Mousse de xocolata amb maduixes

30 min

Temps

2 persones

Racions

Fàcil

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Borges - Mousse de chocolate

La recepta perfecta pel dia de San Valentí!

Ingredients

Per la mousse

  • 100 g de xocolata especial per a postres
  • 3 cullerades soperes de beguda d’avellana Borges Natura
  • 20 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 2 ous
  • 50 g de sucre llustre
  • 1 culleradeta de cacau en pols
  • Un grapat de nous, ametlles laminades 'En tu cocina' Borges i avellanes Borges picades

Per a les maduixes macerades

  • 12 maduixes mitjanes
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 1 cullerada de sucre
  • Unes fulles de menta

Avellana torrada Pizarro

Nou en gra Pizarro

Ametlla marcona Pizarro

Borges - almendras laminadas

Ametlles laminades

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli verge extra

Beguda d’avellana

Pas a pas

  1. Pas 1

    Renta les maduixes, talla-les a rodanxes fines i posa-les en un bol juntament amb la menta picada ben fina, el vinagre balsàmic i el sucre. Deixa-les macerar a la nevera una hora com a mínim; per aconseguir un sabor més intens, prepara-les la nit abans.

  2. Pas 2

    Desfés la xocolata juntament amb la beguda d’avellana al bany maria o al microones. Un copa llesta, tira-hi l’oli d’oliva verge extra i remena-ho perquè aquest s’integri del tot.

  3. Pas 3

    En un bol, mescla els rovells d’ou amb el sucre fins a aconseguir una massa homogènia. Afegeix-hi la xocolata desfeta i el cacau en pols i remena-ho de nou.

  4. Pas 4

    Munta les clares a punt de neu i incorpora-les a la mescla , tot integrant-les amb moviments circulars.

  5. Pas 5

    Serveix la mousse en una tassa transparent i amb una cullerada de maduixes pel damunt. Completa aquestes postres amb un grapat de fruites de closca picades.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later