Receptes

Peix amb patates

30 min

Temps

2 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

pescado con patatas

Ingredients

  • 2 llobarros d’uns 300 g (nets)
  • 1 ceba
  • 2 patates mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 g d’all
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Sal i pebre
  • Unes branques de romaní
  • 100 g d’ametlles trossejades Borges

Oli verge extra

Ametlla larguetta torrada

Ametlla fregida i salada

Ametlla marcona Pizarro

Ametlla crua repelada

Ametlla crua amb pell

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla la ceba a la juliana i les patates i els tomàquets a rodanxes. 

  2. Pas 2

    Unta una safata per al forn amb una mica doli doliva verge extra. Col·loca una capa de patates, una de tomàquets i una de ceba i all tallat. Salpebre-ho, tira un altre raig doli per damunt, procurant que quedi ben repartit, i afegeix-hi el romaní (pots fer servir espècies al gust). 

  3. Pas 3

    Tapa les verdures amb paper dalumini i posa-les al forn uns 25 minuts a 180 ºC. 

  4. Pas 4

    Salpebre els llobarros, disposa’ls sobre les patates i cuina’ls a 190 ºC uns 10 minuts més. Afegeix les ametlles trossejades els últims 5 minuts. 

     

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later