L’amanida hawaiana més saludable, completa i trendy.
Receptes
‘Poke-bowl’ amb productes de temporada
Ingredients
- 150 g de salmó fresc tallat a daus
- 1 culleradeta de mostassa de Dijon
- ½ cullerada de salsa de soja
- 200 g d’arròs blanc
- 100 g de xampinyons
- 1 cogombre
- ½ ceba morada
- ½ alvocat
- 100 g de tomàquets cherry
- Un grapat de cacauets Borges
Per al condiment:
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 cm de gingebre fresc ratllat
- 2 cullerades de salsa de soja
- Mitja cullerada de vinagre Borges
Pas a pas
-
Pas 1
En un bol, posa a macerar els daus de salmó amb la mostassa de Dijon i mitja cullerada de salsa de soja. Remena-ho i reserva-ho a la nevera durant 30 minuts.
-
Pas 2
Bull l’arròs blanc seguint les instruccions del fabricant. Cola’l i remulla’l amb aigua freda per refredar-lo i eliminar el midó.
-
Pas 3
Talla els xampinyons a quarts i salta’ls en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges. Reserva’ls.
-
Pas 4
Talla la resta de les verdures a trossos i col·loca-ho tot en un bol juntament amb el salmó.
-
Pas 5
Prepara el condiment mesclant tots els ingredients amb el vinagre Borges. Aboca’l al poke-bowl i completa el plat amb uns quants cacauets Borges trossejats pel damunt.